Judetul Suceava este in grafic cu toate operatiunile din calendarul alegerilor prezidentiale

   

Institutia Prefectului-Judetul Suceava informeaza ca organizarea alegerilor prezidentiale din data de 10 noiembrie 2019 este conform calendarului stabilit, in cele 114 unitati administrativ teritoriale ale judetului fiind organizate 559 sectii de votare.
Prefectul Judetului Suceava, Mirela Elena Adomnicai, a precizat la videoconferinta pe tema alegerilor prezidentiale condusa de ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, ca judetul Suceava se afla in grafic cu toate operatiunile din calendarul alegerilor, predarea buletinelor de vot catre toate sectiile de votare fiind programata in ziua de sambata, 9 noiembrie, in intervalul orar 8-16.

Prefectul a mai spus ca predarea proceselor verbale va avea loc in noaptea de 10 spre 11 noiembrie, intre orele 22-6,00 dimineata, in intervale orare foarte bine stabilite pentru a nu se crea aglomeratie si pierdere de timp.

Prefectul Judetului Suceava a adaugat ca a fost realizata arondarea sectiilor de votare pe toate unitatile spitalicesti din judetul Suceava, iar impreuna cu managerii spitalelor se va gestiona procedura de preluare a cererilor de solicitare a urnei speciale, in ziua de sambata, 9 noiembrie, intre orele 18-20, pentru pacientii internati.

Pentru alegerile prezidentiale din judetul Suceava, au fost tiparite si distribuite 666.369 buletine de vot, fiind asteptati la urne 603.790 alegatori, din care 560.531 cu carti de identitate.

Conform calendarului alegerilor prezidentiale 2019, campania electorala se incheie vineri, 9 noiembrie, la ora 7.

Votarea va incepe duminica, 10 noiembrie, de la ora 7, si se va incheia la ora 21, cu precizarea ca se poate prelungi pana la ora 23,59, pentru alegatorii care asteapta sa voteze la sediul sectiei de votare sau in afara ei, la rand.
Joi, 07 Noiembrie 2019, ora 14:48
Sursa: newsMe.ro

newsMe.ro
Cele mai citite stiri
Accident cu trei masini implicate la Sala Sporturilor. Trafic ingrozitor dinspre Burdujeni spre centrul Sucevei
Duminica seara, in jurul orei 17.30, pe Calea Unirii din Suceava, in dreptul Salii Sporturilor a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor