Lansare de carte la USV - "Analiza de date in SPSS"

   

Facultatea de Stiinte ale Educatiei organizeaza miercuri, 25 noiembrie 2015, in amfiteatrul Dimitrie Leonida (corp D, USV), incepand cu ora 15:00, lansarea cartii cu titlul Analiza de date in SPSS, avandu-l ca autor pe Marius Marici, asistent universitar dr. la Departamentul de Stiinte ale Educatiei.
Cartea se adreseaza tuturor celor care realizeaza un proiect de cercetare pentru elaborarea unei lucrari de licenta, disertatie sau doctorat, precum si celor care dezvolta lucrari metodico - stiintifice in vederea obtinerii gradului didactic I in invatamantul preuniversitar. Lucrarea ofera o perspectiva clara asupra analizei cantitative de date in contextul cercetarii stiintifice moderne, adresandu-se domeniului stiintelor sociale, in special, dar si altor domenii care utilizeaza in cercetare analiza statistica a datelor.

Alaturi de invitatii manifestarii, Rectorul USV, prof. univ. dr. ing. Valentin POPA si membrii conducerii Facultatii si Departamentului de Stiinte ale Educatiei, sunt asteptati sa participe profesori din comunitatea academica suceveana, din invatamantul universitar si preuniversitar, precum si studenti aflati in parcursul academic al studiilor de licenta, masterat sau doctorat.
Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 22:25
Sursa: newsMe.ro

newsMe.ro
Cele mai citite stiri
Accident cu trei masini implicate la Sala Sporturilor. Trafic ingrozitor dinspre Burdujeni spre centrul Sucevei
Duminica seara, in jurul orei 17.30, pe Calea Unirii din Suceava, in dreptul Salii Sporturilor a ...
Barbat mort dupa ce a primit un pumn in fata, pe terasa unui bar
Barbat mort dupa ce a primit un pumn in fata, pe terasa unui bar. Incidentul s-a petrecut la un bar ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor