Licitatia pentru primul tronson de la mini-centura spre Botosani va avea loc pe 20 decembrie. Lungu: "Sper ca din primavara sa ne putem apuca efectiv de aceasta ruta alternativa"

Joi, 05 Decembrie 2019, ora 07:21
69 citiri
Aceasta prima licitatie se refera la tronsonul de drum de la intersectia Caii Unirii cu Traian Vuia si pana la Podul Unirii. Primarul Ion Lungu sustine ca lucrarile vor putea incepe in primavara, cam odata cu finalizarea lucrarilor la Podul Unirii, iar dupa aceasta vor demara si procedurile privind tronsonul al doilea, de la Podul Unirii la DN 29. Pana atunci, alte doua licitatii vor fi organizate, una pentru un sens giratoriu si alta pentru un podet si regularizari de maluri. Primarul Sucevei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.