Ministrul Daniel Cadariu: Trebuie sa avem instrumente eficiente ca antreprenorul roman sa identifice piete noi de desfacere si sa atraga clienti. El anunta ca lanseaza programul pentru promovarea exportului si programul de internationalizare.

Duminica, 09 Ianuarie 2022, ora 10:21
83 citiri
Ministrul Antreprenoriatului si Turismului, Daniel Cadariu, a declarat in cadrul intalnirii de lucru desfasurate sambata, la Constanta, faptul ca in cursul saptamanii viitoare vor fi puse in consultare publica Programul pentru promovarea exportului si Programul de Internationalizare, programe care au fost puse pe pauza in 2021.
/* custom css */ .tdi_2.td-a-rec{ text-align: center; }.tdi_2 .td-element-style{ z-index: -1; }.tdi_2.td-a-rec-img{ text-align: left; }.tdi_2.td-a-rec-img img{ margin: 0 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.