Ministrul Dezvoltarii: Autoritatile locale sucevene nu au depus solicitari la Compania Nationala de Investitii privind reabilitarea sau construirea unui stadion nou, iar cu fonduri europene o astfel de investitie nu este eligibila

Marti, 20 Octombrie 2020, ora 15:09
21 citiri
Ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, sustine ca municipalitatea suceveana nu a depus nicio solicitare pentru constructia unui stadion de mare capacitate, aratand ca finantarea europeana 2014-2020 nu permite astfel de investitii, iar in ceea ce priveste programarea 2021-2027, Ministerul Fondurilor Europene va putea analiza daca exista posibilitatea folosirii fondurilor europene nerambursabile pentru astfel de investitii.
.tdi_2_dec.td-a-rec{text-align:center}.tdi_2_dec .td-element-style{z-index: ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.