Miracolul din viata sotilor care au invins coronavirusul dupa chinuri groaznice: "Magnolia din curtea noastra ne-a asteptat trei saptamani in floare"

Sursa: Adevarul
Luni, 13 Aprilie 2020, ora 14:43
110 citiri
Medicul nefrolog Mihai Ardeleanu s-a infectat cu COVID-19 in Spitalul Suceava, dupa care si-a infectat sotia, profesor la Universitatea "Stefan cel Mare". Cei doi au fost internati in spital timp de trei saptamani. Dupa o lupta grea cu boala ingrozitoare, Sanda Ardeleanu a povestit pas cu pas drumul pe care l-a parcurs de la infectare, la vindecare. Intr-un interviu acordat Radio Top Suceava, prof.univ.dr. Sanda Maria Ardeleanu a explicat pas cu pas cum s-a infectat, cum au aparut simptomele, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.