Miscarea Elevilor din Romania cere ministrului Educatiei anularea examenelor nationale si propune trei variante de echivalare a acestora. In caz contrar MER cere angajarea raspunderii personale a fiecarui ministru, parlamentar si a presedintelui Romaniei

Duminica, 24 Mai 2020, ora 15:50
29 citiri
Miscarea Elevilor din Romania a transmis Ministrului Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, un memoriu in care solicita anularea examenelor nationale de Evaluare Nationala si Bacalaureat cu masuri care sa le echivaleze, iar daca cererea nu va fi aprobata fiecare ministru, parlamentar si presedintele Romaniei sa-si asume raspunderea personala pentru oricare dintre elevii care vor fi infectati cu Covid-19.
.tdi_2_c47.td-a-rec{text-align:center}.tdi_2_c47 .td-element-style{z-index:-1}.tdi_2_c47. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.