Modernizarea scolilor cu wc in curte, nici macar pe hartie: "Nu am primit lista unitatilor de invatamant care vor avea containere"

Sursa: Adevarul
Marti, 14 Mai 2019, ora 13:46
43 citiri
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat pe 3 mai, la Suceava, ca 76 de unitati de invatamant din judet, care au wc-ul in curte, vor primi bani de la minister pentru a amenaja grupuri sanitare in containere. Dupa doua saptamani de la vizita ministului, Inspectoratul Scolar Suceava nu aprimit nici macar lista scolilor care vor beneficia de aceste investitii. Pe 3 mai, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a sustinut o conferinta de presa la sediul PSD Suceava, in care a anuntat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.