Numerosi profesori din judetul Suceava refuza sa se intoarca la cursuri in luna iunie. "Nu se asigura materiale de protectie"

Sursa: Adevarul
Duminica, 17 Mai 2020, ora 09:59
27 citiri
Tot mai multi profesori din judetul Suceava anunta ca refuza sa participe la cursurile din luna iunie, pentru a asigura pregatirea elevilor din clasele terminale, pe motiv ca nu li se asigura materiale de protectie impotriva virusului SARS-CoV-2. Presedintele Aliantei Sindicatului din Invatamant Suceava, Giani Leonte, a transmis un comunicat de presa in care arata ca profesorii din comuna Bosanci a judetului Suceava au si sustinerea parintilor pentru a nu se intoarce la cursuri in luna iunie. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.