Pietoni acrosati de soferi neatenti

   

La 06.11.2019, ora 18.15, in timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, pe banda I de circulatie, un tanar de 24 de ani din judetul Bacau, nu a observat o localnica de 73 de ani, care, in calitate de pieton, s-a angajat regulamentar in traversarea strazii, ocazie cu care, a incercat sa o evite prin schimbarea benzii de circulatie, insa a acrosat-o.
Din accident, a rezultat ranirea grava a pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat de politisti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care, la spital, i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza s-a intocmit dosar penal, ce va fi solutionat procedural.

La 06.11.2019, ora 17.40, in timp ce conducea autoturismul pe DN 2H din orasul Milisauti, un localnic de 47 de ani, a surprins si accidentat usor o femeie de 43 de ani din aceeasi localitate, angajata in traversarea neregulamentara a strazii, prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Victima a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale

Conducatorul auto a fost testat de politisti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ dupa care, la spital, acestuia si victimei, li s-au recoltat mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza s-a intocmit dosar penal, ce va fi solutionat procedural.
Joi, 07 Noiembrie 2019, ora 10:17
Sursa: newsMe.ro

newsMe.ro
Cele mai citite stiri
Accident cu trei masini implicate la Sala Sporturilor. Trafic ingrozitor dinspre Burdujeni spre centrul Sucevei
Duminica seara, in jurul orei 17.30, pe Calea Unirii din Suceava, in dreptul Salii Sporturilor a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor