Platforma online de verificare a tarifelor de zbor Suceava-Antalya lansata de Campion Tour

   

Incepand de astazi, 5 mai, sucevenii pot verifica singuri tarifele pentru vacantele in Antalya cu zbor direct din Suceava, accesand platforma www.suceava-antalya.com, pusa la dispozitie de Agentia de turism Campion Tour.
Cu ajutorul acesteia, persoanele interesate pot filtra ofertele in functie de data plecarii, perioada, numarul de persoane, buget, categoria sau localizarea hotelului. Toate tarifele generate de sistemul de cautare a ofertelor sunt actualizate in timp real, acestea incluzand biletele de avion dus-intors pe ruta Suceava-Antalya-Suceava, taxele de aeroport, cazare 8 zile/7 nopti la hotelul ales, masa conform ofertei hotelului, transfer aeroport - hotel - aeroport si asistenta turistica pe toata perioada sejurului.

Cei care aleg sa rezerve o vacanta in Antalya cu zbor din Suceava primesc gratuit asigurari medicale de calatorie si asigurari STORNO + o excursie optionala cadou.
Joi, 05 Mai 2016, ora 11:45
Sursa: newsMe.ro

newsMe.ro
Cele mai citite stiri
FMI plaseaza Romania pe locul 124, alaturi de state africane, privind sprijinul acordat in pandemie populatiei si economiei
> Unde s-au dus sumele uriase de bani imprumutate de Florin Citu? Deputatul PSD de Suceava Mirela ...
Un preot interzice divortul unei femei cu cinci copii, abuzata de barbatul alcoolic. "Daca ea refuza sa se culce cu el..."
Femeia in varsta de 42 de ani este din localitatea Varfu Dealului a judetului Suceava. Are cinci ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor