Politician dat disparut, gasit la Manastirea Putna

   

Ninel Peia, candidatul Partidului Neamul Romanesc la alegerile prezidentiale, despre care politistii clujeni au fost sesizati ca a disparut, a fost gasit la Manastirea Putna.
"A fost gasit la Manastirea Putna, unde a spus ca a mers sa se roage", au declarat surse din ancheta.

Politia Cluj a pecizat ca Ninel Peia era cazat in manastire si nu a fost victima niciunei infractiuni.

"Acesta a refuzat sa insoteasca politistii pentru incheierea formalitatilor, sens in care a fost incheiat, conform procedurii, un proces-verbal", s
pun politistii.

Politistii clujeni au fost sesizati despre disparitia lui Ninel Peia de Serviciul de Protectie si Paza. Candidatul la presedintie din partea Partidului Neamul Romanesc ar fi fost vazut ultima data in cursul noptii de miercuri spre joi, la ora 1.17 pe camerele de supraveghere ale hotelului in timp ce parasea cladirea.

"IPJ Cluj a fost sesizat de catre Serviciul de Protectie si Paza despre disparitia lui Ninel Peia, candidat la presedintia Romaniei. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar in aceasta dimineata nu a mai fost gasit si nici nu a mai raspuns la telefon. In cauza se efectueaza cercetari. Facem precizarea ca persoana in cauza beneficia de serviciile de protectie si paza doar pe perioada activitatilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind vazut pe imaginile de pe camerele de supraveghere parasind hotelul, in cursul noptii, la ora 1.17 minute", se arata intr-un comunicat al IPJ Cluj.

Candidatul Partidului Neamul Romanesc la presedintie, Ninel Peia, a participat, miercuri seara, la un hotel din Cluj-Napoca la o intalnire electorala alaturi de peste 50 de membri si simpatizati, la actiune fiind prezent si secretarul general al formatiunii, generalul (r) Constantin Onisor.

Ecaterina VICOL
Vineri, 08 Noiembrie 2019, ora 18:52
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
O suceveanca de 43 de ani s-a aruncat de la etajul IV al unui bloc. Duminica ea a fost externata dupa o lupta grea cu COVID 19
Femeia a fost ieri externata din Spitalul Judetean, iar luni seara s-a aruncat de la etajul IV al ...
Patronul pensiunii Sofia rapus de COVID
Patronul pensiunii SOFIA rapus de COVID. Gavril Mihalescu avea 49 de ani si era unul din cei mai ...
VIDEO - Oamenii de afaceri din Campulung Moldovenesc sunt disperati din cauza carantinei. Ce vor de la autoritati
Oamenii de afaceri dintr-un important municipiu al Bucovinei au ajuns la disperare din cauza ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor