Politistii si procurorii suceveni efectueaza o serie de perchezitii la persoanele banuite ca au traficat tinere din Constanta, obligate sa se prostitueze in mai multe localitati din tara, inclusiv la Suceava

Miercuri, 10 Iunie 2020, ora 09:48
12 citiri
Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, perchezitiile au loc in judetul Constanta, unde locuiesc persoanele banuite.
Din cercetari a reiesit faptul ca, in perioada august 2017 - martie 2018, membrii grupului ar fi racolat mai multe tinere, majore si minore, pe care le-ar fi exploatat sexual, obtinand astfel bani.
Concret, membrii grupului ar fi racolat tinere din zona rurala a judetului Constanta si le-ar fi determinat si inlesnit practicarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.