Prefectul de Suceava anunta sedinta extraordinara a CJSU Suceava privind noi masuri pentru limitarea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus. Sunt 1.271 de cazuri Covid-19 in evolutie in 100 de localitati sucevene.

Miercuri, 21 Octombrie 2020, ora 13:28
25 citiri
Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a convocat, miercuri seara o sedinta extraordinara a CJSU Suceava avand in vedere situatia epidemiologica de la nivelul judetului Suceava, conform datelor comunicate de Directia de Sanatate Publica Suceava.
.tdi_2_d96.td-a-rec{text-align:center}.tdi_2_d96 .td-element-style{z-index:-1}.tdi_2_d96.td-a-rec-img{text-align:left}.tdi_2_d96.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}@media (max-width:767px){.tdi_2_d96.td-a-rec-img{text-align:center}} In cadrul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.