Primarul Ion Lungu a discutat cu ambasadorul din Kazahstan despre eventuale colaborari in domeniul comercial, dar si al educatiei, culturii si turismului. Ambasadorul a propus ca Suceava sa se infrateasca si cu un oras din Kazahstan

Joi, 29 Octombrie 2020, ora 12:52
21 citiri
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a avut, joi, la sediul Primariei o intalnire cu ambasadorul Republicii Kazahstan in Romania, Nurbakh Rustemov.
Lungu a spus ca a facut o prezentare a orasului Suceava, iar impreuna cu ambasadorul a purtat discutii in incercarea de gasire a unor oportunitati de colaborare intre municipiul Suceava si partea kazaha.
"Am convenit sa colaboram in domeniul educatiei - universitar, culturii, turismului si mai ales al dezvoltarii relatiilor comerciale, domnul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.