Primarul Ion Lungu a reusit si in acest an sa-si achite primul taxele si impozitele locale: Am beneficiat de bonificatie de 10% la impozitul pe apartament si pe cele doua masini.

Luni, 10 Ianuarie 2022, ora 14:05
95 citiri
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a reusit si in acest an sa obtina chitanta cu numarul 1 la plata taxelor si impozitelor locale.
/* custom css */ .tdi_2.td-a-rec{ text-align: center; }.tdi_2 .td-element-style{ z-index: -1; }.tdi_2.td-a-rec-img{ text-align: left; }.tdi_2.td-a-rec-img img{ margin: 0 auto 0 0; }@media (max-width: 767px) { .tdi_2.td-a-rec-img { text-align: center; } }Potrivit chitantei pe care a facut-o publica, Ion Lungu a reusit aceasta performanta pentru ca a facut plata cu un sfert ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.