PS Damaschin Dorneanul a transmis un mesaj de recunostinta si multumire IPS Pimen "Parintele Bucovinei", dar si un mesaj celor care l-au vorbit de rau: Nadajduiesc ca macar acum vor sterge lacrima cu care v-ati dus de aici facand un gest recuperator pentr

Vineri, 22 Mai 2020, ora 17:52
35 citiri
Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor, PS Damaschin Dorneanul, a transmis, vineri, la finalul slujbei de inmormantare a IPS Pimen Suceveanul un mesaj de multumire si recunostinta "Parintelui Bucovinei" care a fost aproape tuturor credinciosilor, dar a avut si un mesaj pentru cei care l-au vorbit de rau, aratand ca nadajduieste ca lacrima cu care IPS Pimen a parasit aceasta viata va fi stearsa printr-un gest recuperator pentru Biserica din Bucovina.
.tdi_2_444. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.