Razboiul afaceristului Stefan Mandachi cu jurnalistul Cornel Nistorescu: "Politia ii facea dosar penal daca-i punea fiola in timp ce scria articolul despre mine"

Sursa: Adevarul
Vineri, 10 Ianuarie 2020, ora 15:52
162 citiri
Antreprenorul Stefan Mandachi i-a dat raspuns jurnalistului Cornel Nistorescu, care a scris un editorial in care a spus despre initiatorul campaniei "Romania vrea autostrazi" ca-i "circar", "cocalar", "placintar", "saormistul cu Porsche care a infierbintat publicul Rezist, plus o parte dintre fraierii de varsta a doua". Intr-un editorial publicat in cotidianul.ro, jurnalistul Cornel Nistorescu se intreaba retoric "unde a disparut Mandachi?", suceveanul care a construit primul metru de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.