Ridicarea carantinei municipiului Suceava a intrat in vigoare. OM 12 a fost publicata in Monitorul Oficial. Ministrul Marcel Vela catre suceveni: Sunteti eroii nostri, sunteti niste invingatori!

Joi, 14 Mai 2020, ora 01:20
38 citiri
Ordonanta militara nr 12 de ridicare a carantinei municipiului Suceava a fost publicata in Monitorul Oficial si a intrat in vigoare.
.tdi_2_4bc.td-a-rec-img{text-align:left}.tdi_2_4bc.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, miercuri seara, dupa ce a anuntat emiterea Oronantei Militare nr. 12 de ridicare a carantinei municipiului Suceava si a zonei limitrofe ca sucevenii sunt eroi si invingatori.
"As dori sa multumesc compatriotilor din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.