Senatorul PSD Ioan Stan cere ministrului Sanatatii sa nu mai actioneze politic pentru situatii medicale: Incercarile de a-i face vinovati de dezastrul uman de la Suceava tocmai pe cei care au ramas in linia intai sunt demne de oprobriu public

Luni, 13 Aprilie 2020, ora 14:11
22 citiri
Presedintele PSD Suceava, senatorul Ion Stan, a transmis o scrisoare deschisa ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, in care ii cere acestuia sa renunte la abordarea politica a situatiei medicale din judetul Suceava si sa aloce fondurile necesare deschiderii Spitalului Municipal Falticeni si sa nu mai arunce vina pe personalul medical din SJU Suceava pentru ceea ce s-a petrecut in aceasta unitate spitaliceasca.
.tdi_2_4f4.td-a-rec-img{text-align:left}.tdi_2_4f4.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.