Senatorul PSD Ioan Stan: Legea privind starea de alerta nu are cum sa intre in vigoare in 15 mai. Guvernul liberal a fost mai ocupat sa dea tunuri pentru "firmele de casa" si sa loveasca CCR decat sa lucreze la cadrul legal de dupa starea de urgenta

Marti, 12 Mai 2020, ora 11:11
31 citiri
Presedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a apreciat, marti, ca legea privind starea de alerta nu are cum sa intre in vigoare in 15 mai asa cum crede premierul Ludovic Orban care isi dovedeste inca odata incompetenta si lipsa de cunostinte elelementare privind cadrul legal mai ales ca in loc sa se preocupe de pregatirea starii de alerta Guvernul liberal era ocupat cu lovirea CCR si favorizarea firmelor de casa.
.tdi_2_c99.td-a-rec-img{text-align:left}.tdi_2_c99.td-a-rec-img img{margin:0 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.