Soferul inconstient din Suceava s-a dus la Politie sa predea permisul!

   

Soferul filmat in timp ce depasea pe linie continua, intr-o curba stransa pe DN17, in judetul Suceava s-a dus si si-a recunoscut fapta. Acesta s-a prezentat la Serviciul Rutier si a spus ca a fost plecat din tara si ca vazand ca isprava sa a ajuns pe internet, a venit sa predea permisul. Politistii l-au amendat si i-au interizis sa mai conduca 60 de zile.
Cand devii vedeta pe internet, nu ai ce face si iti recunosti greseala. Asa a procedat si barbatul de 33 de ani, din Suceava, care a fost filmat de un sofer in timp ce depasea pe linie continua, intr-o curba stransa, pe DN17. Politistii il identificasera deja, iar cand acesta a venit si a spus ce a facut, politistii l-au amendat si i-au luat permisul.

Dupa ce imaginile au ajuns pe internet, politistii din Suceava au facut verificari in acest caz, chiar daca initial au spus ca nu ii pot face nimic soferului, intrucat sursa video-ului nu este omologata. In urma verificarilor au aflat ca masina este inmatriculata pe numele unui barbat de 59 de ani, insa ca la volan era alticineva. Autoturismul este condus de doi ani de un barbat de 33 de ani, cu care proprietarul a semnat un contract de comodat. "Acesta s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier Suceava, unde a recunoscut abaterea comisa, fiind sanctionat contraventional. A fost aplicata si pedeapsa complementara de suspendare a permisului pentru 60 de zile", a declarat Ionut Epureanu, purtator de cuvant al IPJ Suceava. Lavinia DUCAS
Miercuri, 06 Noiembrie 2019, ora 15:38
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Municipiul Suceava intra in scenariul rosu din cauza COVID
Municipiul Suceava intra in scenariul rosu din cauza cresterii incidentei cazurilor de COVID. La ...
Municipiul Suceava intra in scenariul ROSU. Lungu va propune ca gradinitele si cresa sa ramana deschise
Municipiul Suceava a depasit, conform datelor comunicate marti, 27 octombrie, de Directia de ...
Demisii la varful PSD Suceava din cauza prezentei pe liste a fiului lui Piedone: "Se dicteaza de la Bucuresti"
Scandalul din PSD continua dupa ce un candidat "de import", Vlad Popescu, fiul primarului Sectorului ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor