Stefan Mandachi, atacat de un politist

   

Politistul Marian Godina i-a criticat pe cei care l-au transformat pe omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi intr-un adevarat erou. El isi exprima nemultumirea printr-o serie de postari facute pe pagina sa de socializare. "Am sa repet asta ori de cate ori va fi nevoie: nu ma intereseaza cantitatea, ci calitatea!
Tocmai de asta am scris mereu ce am gandit, chiar stiind ca voi ramane cu mai putini urmaritori. Exact asta fac si acum si ma astept la un exod in masa de pe aceasta pagina. Pentru mine e doar o filtrare care ma relaxeaza psihic.

Asadar, daca esti atat de nuca incat sa-l idolatrizezi pe unul care se lauda cu milioane de euro profit, in timp ce are angajati care muncesc pe salariul minim pe economie, du-te, amice, tare, ca nu simt nici cea mai mica nevoie de prezenta ta pe aici.

N-ai decat sa te angajezi la el pe salariul minim si sa muncesti cu atat de mult drag incat sa-si mai faca omul inca un hotel, ca sa mai creeze niste locuri de munca, asa cum crezi tu, in naivitatea ta. Ca doar d-aia fac si dezvoltatorii imobiliari locuinte, ca sa aiba sarmanii oameni unde locui, nu ca sa faca ei bani.

Unora le place sa fie sclavi, se vaita ca au salarii mici si nevoi multe, dar cand apare unu' cu Porsche-ul in varf de munte, il idolatrizeaza si vad in el salvarea omenirii.

Haideti, eliberati zona! Pe jos, ca n-ati creat voi locuri de munca sa aveti bani de Porsche", a scris Marian Godina.
Miercuri, 16 Septembrie 2020, ora 10:11
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Lista primarilor invingatori la alegerile din septembrie 2020
NewsMe.ro va transmite lista cu primarii care au castigat alegerile locale din data de 27 septembrie ...
Cine este primarul care a castigat deja alegerile intr-o comuna din Bucovina
Petru Nistor este singurul candidat care s-a inscris in cursa electorala pentru functia de primar al ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor