Tanar retinut de politisti pentru talharie - Politistii multumesc totodata cetatenilor care au dat dovada de spirit civic

   

La data de 07.11.2019, ora 15.52, Politia municipiului Suceava a fost sesizata prin "S.N.U.A.U. 112" de un localnic de 46 de ani despre la faptul ca a retinut o persoana pe str. Curtea Domneasca, autor al unei infractiuni.
Politistii deplasati operativ la fata locului au identificat un tanar de 19 ani din orasul Solca, care a recunoscut faptul ca a smuls poseta unei femei, dupa care a fugit circa 20 de metri, fiind prins de doi cetateni.

Victima, o femeie de 54 de ani din municipiul Suceava a fost identificata de politisti in zona, aceasta declarand faptul ca, tanarul a imins-o, dupa care i-a smuls geanta si a fugit.

In urma probatoriului, a fost dispusa efectuarea urmariri penale fata de suspect sub aspectul comiterii infractiunii de talharie.

Cercetarile continua in vederea documentarii intregii activitati infractionale a suspectului, acesta fiind retinut de politisti pentru 24 de ore si incarcerat in arestul I.P.J. Suceava.
Vineri, 08 Noiembrie 2019, ora 08:47
Sursa: newsMe.ro

newsMe.ro
Cele mai citite stiri
Accident cu trei masini implicate la Sala Sporturilor. Trafic ingrozitor dinspre Burdujeni spre centrul Sucevei
Duminica seara, in jurul orei 17.30, pe Calea Unirii din Suceava, in dreptul Salii Sporturilor a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor