Tarom anuleaza zborurile catre si dinspre Suceava in zilele de 4 si 6 noiembrie, iar cei care au achizitionat bilete vor alege alte zile de calatorie. Au fost anulate toate cursele catre Londra si multe alte catre Bruxelles, Munchen si Amsterdam

Joi, 29 Octombrie 2020, ora 10:13
20 citiri
Compania aeriana Tarom a informat ca, din cauza contextului epidemiologic din Europa, mai multe zboruri atat interne, cat si internationale au fost anulate.
Concret, au fost anulate si zborurile catre si dinspre Suceava in zilele de 4 si 6 noiembrie 2020. Persoanele cu bilete de avion achizitionate in zilele mentionate si pe aceasta relatie vor fi contactate de catre Tarom pentru a alege alte zile de calatorie pentru aceste zboruri, a precizat compania aeriana.
Redam comunicatul Tarom:
"Va ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.