Un bolnav de cancer a murit pentru ca nu i-a dat la timp mita doctoritei Anca Dumitrovici. Medicul i-a cerut spaga dubla unui pacient cu doua forme ale bolii

Joi, 26 Ianuarie 2023, ora 15:52
41 citiri
Ies la iveala detalii socante in cazul dosarului medicului care cerea bani pentru tratament bolnavilor de cancer. Un pacient a murit pentru ca nu a dat mita la timp si a fost amanat, iar unui alt pacient i-a atras atentia ca sufera de doua forme de cancer si i-a cerut sa dubleze suma. Apoi i-a multumit. Doar cinci zile a stat Sefa sectiei de Oncologie a Spitalului din Suceava in arest preventiv. Astazi, judecatorii au trimis-o in arest la domiciliu pentru urmatoarele 25 de zile.

Primul denunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Evenimentul Regional al Moldovei