(VIDEO) Orest Onofrei: "Ponta se fofileaza si se ascunde dupa votul majoritatii din Parlament. Astazi, majoritatea din Parlament nu mai reprezinta majoritatea romanilor."

Vineri, 12 Iunie 2015, ora 16:13
87 citiri
Aproximativ trei sute de liberali au protestat vineri, 12 mai, in fata Prefecturii Suceava, cerand demisia premierului Victor Ponta. Actiunea protestatarilor a coincis si cu momentul dezbaterii si votarii motiunii de cenzura din Parlamentul Romaniei.

Printre protestatari s-au aflat primari, consilieri judeteni si locali ai PNL, dar si fostul prefect al Sucevei, Orest Onofrei.

Acesta s-a aratat profund jignit de faptul ca protestatarii au fost tinuti la distanta de fortele de ordine, nevand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.