VIDEO Un individ care a vrut sa fie primar a facut un scandal urias in centrul unui oras din Romania: "Nu-mi luati voi oxigenul. Am dreptul la sanatate"

Sursa: Adevarul
Duminica, 18 Octombrie 2020, ora 11:02
49 citiri
Gheorghe Nedea a candidat independent la functia de primar al municipiului Suceava, la alegerile de pe 27 septembrie. Sambata, 18 octombrie, doi politisti locali i-au cerut sa respecte hotararea CJSU, privind obligativitatea purtarii mastii de protectie in aer liber, adoptata in contextul cresterii alarmante de numarului de infectari in Suceava. Tanarul a facut un scandal monstru, pe care l-a transmis live pe contul sau de Facebook. Incidentul s-a produs sambata, in zona centrala a municipiului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.