Zeci de politisti, jandarmi, pompieri si voluntari cauta un copil de patru ani care a disparut din curtea casei: "Este stare de urgenta de grad zero"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 14 Octombrie 2020, ora 21:19
35 citiri
S-a dat alarma in judetul Suceava, dupa ce un baietel de numai 4 ani a disparut din curtea casei. Micutul aduna nuci atunci cand mama lui s-a dus in casa pentru a-i aduce o caciula si o haina ca sa nu se imbolnaveasca din cauza frigului. Cand femeia s-a intors afara, copilul nu mai era. UPDATE: Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Suceava, Ionut Epureanu, a anuntat ca micutul Bogdan a fost gasit la o distanta de aproape 5 kilometri de locul disparitiei. Copilul va fi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.