Cetatea de Scaun a Sucevei, vizitata de sute de turisti in prima zi dupa deschiderea partiala. Vezi cum arata acum monumentul istoric (FOTO)

Joi, 07 August 2014, ora 15:24
234 citiri
In prima zi de la redeschidere, Cetatea de Scaun a Sucevei a fost mai atractiva pentru turisti ca niciodata. Dornici sa vada transformarile prin care a trecut cetatea medievala, atat locuitorii Sucevei, cat si turistii veniti in Bucovina, din tara sau din strainatate, au ramas placut surprinsi de nivelul restaurarii.
De miercuri, 6 august, Cetatea de Scaun a fost redeschisa partial, turistii avand acces doar in curtea interioara, dupa patru luni in care monumentul istoric si-a inchis portile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.