Conductele abandonate ani intregi in apa raului Suceava au disparut. Amenajarea noului sistem de subtraversare cu ape menajere este una "pretentioasa, intrucat cursul apei este deviat"

Sambata, 09 Noiembrie 2013, ora 05:06
137 citiri
In albia raului Suceava, au inceput lucrarile de amenajare a subtraversarii cu conducte care transporta apele menajere adunate din canalizarea municipiului Suceava. Lucrarile pentru "reabilitarea sifonului invers din aglomerarea Suceava" - asa cum este denumit obiectivul - au fost castigate la licitatie de compania germana Ludwig Pfeiffer Hoch und Tiefabau GMBH&CO KG, vechile conducte din sistemul de transportare a apelor uzate inspre statia de tratare-epurare din Lunca Sucevei fiind rupte de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


AgerPressNet