Cum a saracit Gura Humorului

   

Edilul-sef a declarat sambata, intr-o conferinta de presa care a avut loc la sediul PNL din Suceava, ca la inceputul acestui an, orasul Gura Humorului, la fel ca alte 24 de localitati din judet, nu a primit niciun leu pentru echilibrarea bugetului. El a spus ca bugetul orasului pe care-l administreaza a scazut deja cu 2,5 milioane de lei fata de anul trecut. Marius Ursaciuc este de parere ca intentia de a depolitiza impartirea banilor de la Guvern este buna, insa considera ca noua prevedere legislativa este aplicata foarte prost.

"Consider ca a fost o decizie pripita, neargumentata si ca de obicei facuta in stilul mioritic in care dregem busuiocul mai tarziu", a declarat primarul. Alesul local a explicat ca noua legislatia poate fi imbunatatita si ca spera sa se intample lucrul acesta peste sase luni, cand specialistii de la Guvern vor evalua consecintele aplicarii noii formule de calcul.

"Sa nu vina cineva in vara, cand spuneau ca vor evalua acest proiect si sa spuna ca nu mai pot resuscita mortii", a completat Marius Ursaciuc.

Oana SLEMCO
Luni, 19 Ianuarie 2015, ora 10:17
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Patronul de la "Painea de aur" a murit noaptea trecuta, dupa ce s-a infectat cu coronavirus
Gheorghe Lacatus a ajuns la spitalul sucevean in urma cu trei saptamani, pentru niste probleme ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor