Un milion de lei pentru modernizarea Pietei Centrale

   

Primaria Suceava lanseaza licitatia pentru modernizarea Pietei agroalimentare centrale. Valoarea lucrarilor scoase la bataie este de 1 milion de lei, conducerea administratiei locale sperand ca, in urma competitiei, executia va fi adjudecata la un nivel mult mai scazut.

Contestatiile tin treaba pe loc

Autoritatile locale spera, de asemenea, ca licitatia sa nu intre in hora contestatiilor, devenita deja traditionala, si care ar intarzia demararea efectiva a interventiilor de reabilitare. Primarul Ion Lungu a aratat ca atat timp cat prevederile legale privind garantiile depuse pentru participarea la licitatie au functionat, contestatarii de profesie au fost mai putini, iar procedurile sau derulat cu celeritate. "Ne dorim sa modernizam Piata Centrala, asa cum am promis. O mare problema, din toate punctele de vedere, este cea legata de licitatii. Din pacate, Curtea Constitutionala a considerat ca acele garantii de buna credinta care trebuiau depuse nu sunt legale, in perioada in care au fost admise lucrurile mergand mai bine", explica primarul. Suma de 1 milion de lei licitata urmeaza a lua calea inlocuirii acoperisului, modernizarilor din interiorul pietei, precum si amenajarii unui sistem de incalzire a spatiilor in cauza. Va fi incalzit si unul dintre cele doua tronsoane ale pietei, Ion Lungu accentuand ca este obligatoriu ca acesta sa fie bransat la sistemul centralizat de alimentare cu apa calda si caldura al municipiului Suceava.

Primaria isi cumpara propriile conducte de termoficare

Lidia DIACONU

"Este un prim pas pentru reabilitarea tuturor pietelor agroalimentare din municipiu si sper ca totul sa decurga normal" - primarul Ion Lungu
Marti, 07 Aprilie 2015, ora 10:19
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor