EXCLUSIV Dan Șucu schimbă strategia din sezonul viitor. Nu mai cumpără de la rivali

Luni, 15 Aprilie 2024, ora 18:00
8444 citiri
EXCLUSIV Dan Șucu schimbă strategia din sezonul viitor. Nu mai cumpără de la rivali
Dan Șucu e actionar la Rapid FOTO facebook

Dan Șucu, acționar majoritar al celor de la Rapid, este cel mai nou patron cu veleități de lider din fotbalul românesc.

Dacă până acum patronii Gigi Becali,Mihai Rotaru și Nelu Varga se luptau între ei pentru campionat cu vitoria lui Varag în general, intrarea lui Dan Șucu în acționariatul Rapidului a schimbat campionatul românesc.

Influența lui Șucu și modelul său de business se văd la Rapid, care fără banii cheltuiți pe transferuri este un club stabil financiar, cu balanță comercială pozitivă.

Totuși, rezultatele sunt departe de a-l mulțumi pe patronul Rapidului care este la 13 puncte de liderul FCSB, în condițiile în care ro-albaștrii continuă să funcționeze cu un model ciudat pe banca tehnică: Gigi Becali face echipa și schimbările, Mihai Pintilii conduce antrenamentele și Elyas Charalambous este antrenorul de formă dar care are licența PRO.

Pe Dan Șucu îl irită faptul că un club la care patronul-rival se implică la nivel tehnic este la o distanță așa mare de Rapid, acolo unde Dan Șucu a dat mână liberă profesioniștilor.

Surse Ziare.com spun că Dan Șucu nu va mai tolera acest model și din sezonul viitor, acesta considerând că în acest sezon a avuit de învățat despre fotbal și s-a pus la punct cu realitățile din campionatul românesc.

"Vreau rezultate. Nu mă mai interesează decât performanța. În plus nu mai cumpăr ce transferă rivalii", ar fi spus Șucu apropiaților referindu-se la faptul că a adus jucători care făceau tușa la FCSB și CFR Cluj, ca Iulian Cristea sau Damjan Djokovic.

Nu este cazul lui Krasniqi, jucătorul kosovar dovedindu-se un fotbalist valoros.

În plus, Dan Șucu nu va mai tolera eșecurile băncii tehnice, cum a fost cazul păstrării lui Cristiano Bergodi ca antrenor indiferent de sincope. Patronul Rapidului este tentat și de antamarea unui consilier personal, pentru a se putea implica la echipă mai mult.

Astfel, strategia Rapidului din sezonul viitor va fi axată doar pe transferarea jucătorilor de top, titulari la echipele lor sau a fotbaliștilor străini de valoare.

Rapid deja negociază pentru transferul unor fotbaliști foarte buni cum este Louis Munteanu de la Farul sau Daniel Paraschiv de la Hermannstadt.

Quarterly Report - Editia 4

Burduja, ironic la adresa lui Nicușor Dan: "Bilanţul dânsului este, în termeni matematici, zero"
Burduja, ironic la adresa lui Nicușor Dan: "Bilanţul dânsului este, în termeni matematici, zero"
Bilanţul real al mandatului actualului edil, Nicuşor Dan, este egal cu zero, a declarat luni, 20 mai, într-o conferinţă de presă, candidatul PNL pentru funcţia de primar general al...
Cum au cheltuit banii partidele în primele zile de campanie. Candidații care au deschis larg „buzunarele”
Cum au cheltuit banii partidele în primele zile de campanie. Candidații care au deschis larg „buzunarele”
Reprezentanţii Expert Forum au analizat datele legate de finanţarea campaniei electorale, publicate de către AEP, pe 16 mai. Astfel, pentru alegerile europarlamentare au fost înregistrate...
#sucu , #stiri Viitorul