Alegeri locale 2012 PDL: USL are candidat din clanul Sportivilor

Luni, 21 Mai 2012, ora 14:51
4113 citiri
Alegeri locale 2012 PDL: USL are candidat din clanul Sportivilor

Candidatul PDL la Primaria Sectorului 4, Sulfina Barbu, acuza Uniunea Social Liberala de faptul ca a pus pe listele de consilieri de acolo mai multi interlopi.

"Va atrag atentia ca USL, intr-un dispret total fata de cetateni, institutiile si legile statului, candideaza la alegerile locale pentru sectorul 4 din Capitala cu reprezentanti ai clanurilor interlope din Bucuresti.

Pe lista de candidati ai USL pentru Consiliul Local al Sectorului 4 din Bucuresti figureaza pe locul 17 Puiu Florian, membru al gruparii interlope cunoscuta sub numele

de clanul Sportivilor.

Presa a semnalat de multe ori activitatea interlopa a celui pe care USL vrea sa il faca consilier local al sectorului 4. Va reimprospatez memoria doar cu cateva dintre actiunile lui Puiu Florian: santaj la adresa fotablistului Ianis Zicu, santaj la adresa primarilor din Snagov si Jilava", a acuzat Sulfina Barbu.

Alegeri Locale 2012

Alegeri Bucuresti 2012

Fostul ministru al Muncii spune ca acest lucru inseamna un atac la adresa institutiilor statului roman.

"Prezenta unei persoane cu activitati ilegale pe lista oficiala de candidati a USL este un atac fara precedent la stabilitatea institutiilor statului si la siguranta cetatenilor.

Va solicit public sa va prezentati punctul de vedere fata de aceasta situatie si sa explicati cetatenilor care sunt serviciile pe care Clanul Sportivilor le-a facut USL, astfel incat ati considerat ca merita drept rasplata sa ajunga la conducerea primariei Sectorului 4", se mai arata in scrisoarea adresata de Sulfina Barbu.

#Sulfina Barbu USL candidat interlop, #USL candidat clanul sportivilor , #candidat primarie sector 4