Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Sulfina Barbu, catre Antonescu: Suferiti de vizibilitate la Trustul Intact, pana la presiuni si santaj

Vineri, 11 Martie 2011, ora 19:17
2470 citiri
Sulfina Barbu, catre Antonescu: Suferiti de vizibilitate la Trustul Intact, pana la presiuni si santaj

Sulfina Barbu, deputat PD-L, l-a atacat dur pe liderul PNL, Crin Antonescu, vineri, sustinand ca acesta "sufera de vizibilitate la Trustul Intact, pana la presiuni si santaj".

Declaratiile Sulfinei Barbu vin dupa ce liderul Partidului National Liberal a declarat ca aceasta ar fi "asociata cu un ofiter de Securitate".

Deputatul PD-L face trimitere la declaratiile istoricului Marius Oprea, care intr-o emisiune televizata a spus ca liderul liberalilor ar trebui sa-si dea demisia, in cazul in care Dan Voiculescu, liderul fondator al Partidului Conservator, este dovedit turnator al Securitatii.

"Referitor la declaratiile pe care liderul PNL le-a facut la adresa mea, vreau sa ii raspund cu o intrebare: Domnule Antonescu, lui Marius Oprea de ce nu ii raspundeti? Este cumva prea greu?", sustine Sulfina Barbu, intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

Potrivit Sulfinei Barbu, "Crin Antonescu ii ataca pe cei care ii atrag atentia ca are un comportament duplicitar", in loc sa dea raspunsul asteptat de opinia publica. Sulfina Barbu ii aminteste lui Crin Antonescu si de Mona Musca, fosta membra a PNL care a fost exclusa din partid dupa ce s-a dovedit ca a colaborat cu Securitatea in timpul regimului comunist, desi aceasta a negat acest lucru.

"Am o veste proasta pentru presedintele PNL, oricat ar incerca sa ne inchida gura, intrebarea ramane: de ce nu va purtati cu Voiculescu la fel cum v-ati purtat cu Mona Musca? Cata vreme nu veti raspunde, ne lasam imaginatia libera si gasim noi raspunsuri: de la faptul ca suferiti de vizibilitate la Trustul Intact, pana la presiuni si santaj", a mai declarat Sulfina Barbu.

Crin Antonescu le ataca dur pe Adriana Saftoiu si Sulfina Barbu

Deputatul PD-L adauga ca "jocul politic al lui Crin Antonescu" este de a raspunde doar colegilor politicieni, pentru ca doar aici gaseste "o asociere" pe care sa o arunce in loc de raspuns si evita sa le raspunda "celor care si-au facut un nume cu adevarat respectabil din cercetarea istoriei fostei Securitati".

Antonescu: Voi colabora cu Voiculescu atata timp cat alianta PNL-PC va fi respectata

Sulfina Barbu a negat categoric acuzatiile lui Crin Antonescu, privind asocierea cu un fost agent al Securitatii. "In ce ma priveste nu sint asociata cu nimeni, in nicio formula, dar nici nu sunt responsabila pentru trecutul sau faptele altora. Iar din acest punct de vedere, trecutul meu este perfect curat. Si ca sa previn si urmatorul atac, va anunt ca voi propune PD-L sa discute si sa aplice statutul partidului in cazul lui Sorin Buta, cat mai rapid cu putinta", a mai declarat Sulfina Barbu.

Liderul PNL Crin Antonescu a criticat dur vineri reactiile venite din partea Sulfinei Barbu, dar si din partea Adrianei Saftoiu, cu privire la alianta dintre PNL-PC, in conditiile in care Curtea Suprema a decis ca fondatorul PC, Dan Voiculescu, a colaborat cu Securitatea.

"Am vazut ieri cum cateva voci teribil de prestigioase in materie de anticomunism si securism au tipat ascutit. Femeile pediste mai intai. Doamna Sulfina Barbu. Am vazut multe, dar mi se pare incredibil sa ma someze Sulfina Barbu nu stiu ce sa-i fac lui Dan Voiculescu, domnia sa care (...) a fost ani de zile, cred ca mai e si acum asociata cu un ofiter de Securitate, domnul colonel sau ce e, Silvian Ionescu si care nu are nicio vina in discutia asta", a declarat Crin Antonescu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Sulfina Barbu, #Sulfina Antonescu santaj, #Antonescu sufera Intact , #deputat
Comentarii