Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Sulfina Barbu ii cere lui Geoana sa-si asculte sotia

Joi, 16 Aprilie 2009, ora 22:14
1821 citiri
Sulfina Barbu ii cere lui Geoana sa-si asculte sotia

Presedintele Organizatiei de Femei a PD-L, deputatul Sulfina Barbu, i-a cerut liderului PSD, Mircea Geoana, sa-si asculte sotia, care isi dorea ca familiile politicienilor sa fie tinute in afara campaniei electorale si a atacurilor politice.

Sulfina Barbu a facut un apel la presedintele PSD sa se abtina de la atacuri la adresa membrilor familiilor de politicieni, facand trimitere directa la recentul duel al declaratiilor dintre presedintele Basescu si liderul social-democrat.

"Acuzatiile si atacurile pe care presedintele PSD le aduce lui Traian Basescu sunt din ce in ce mai dure. Probabil Mircea Geoana este nervos pentru ca il chinuie amintirile de la momentul campaniei pentru Primaria Bucurestiului", sustine Barbu, intr-un comunicat de presa dat joi publicitatii.

Sulfina Barbu l-a sfatuit pe Geoana sa ia in considerare doleantele propriei sotii, Mihaela Geoana, care, recent, a facut un apel ca membrii familiei sale sa nu fie atrasi fara voie in disputele politice.

"Ideea ca anumite familii sunt serioase, in timp ce familiile adversarilor politici sunt neserioase demonstreaza o lipsa de decenta a discursului politic, reflectand o maniera incorecta si agresiva de a raspunde, in care conteaza ce se spune, doar sa se zica ceva rau despre adversarul politic, orice ar fi", a conchis Sulfina Barbu.

Mircea Geoana a declarat miercuri ca il invita pe presedintele Basescu la soacra sa acasa pentru a manca "placinte machedonesti" si pentru a vedea ca "intr-o familie serioasa lucrurile merg intr-un fel, si in familii mai putin serioase merg in alt fel".

"Eu l-as invita pe domnul Basescu sa vina la mama sotiei acasa, este machedoanca, face niste placinte machedonesti exceptional de bune. Poate cu aceasta ocazie o cunoaste personal, si poate cu ocazia asta reuseste sa inteleaga ca intr-o familie serioasa lucrurile merg intr-un fel, si in familii mai putin serioase, lucrurile merg in alt fel. Deci, il invit cu placere la o placinta, la soacra lui Geoana, pentru a putea sa vada cum se vede lumea si universul dupa o astfel de placere ", a declarat Mircea Geoana.

Presedintele Traian Basescu a spus, marti, comentand atacurile presedintelui PSD indreptate impotriva sa, ca Mircea Geoana "nu se poate duce acasa la mama-soacra" daca nu-l injura pe Basescu, dar ca, atata vreme cat acuzatiile nu boicoteaza activitatea Guvernului, este "in regula".

Sotia presedintelui PSD, Mihaela Geoana, a transmis, pe 9 aprilie, o scrisoare catre Clubul Roman de Presa prin care solicita membrilor sai sa excluda copiii familiei Geoana din materiale jurnalistice, pe motiv ca acestia sunt minori si au dreptul "inalienabil" la copilarie si o viata normala.

"In speranta ca veti intelege nevoia acestui apel, inchei cu promisiunea ca noi vom lua in considerare orice solicitare de a fi implicati in proiecte jurnalistice de buna credinta, menite sa prezinte familia noastra de o maniera obiectiva.

Suntem constienti de interesul public pe care il atrage acest subiect in contextul candidaturii lui Mircea la presedintia Romaniei si vrem sa satisfacem pe cat ne sta in putinta nevoia justificata a romanilor de informatii.

Va solicit asadar sa dati dovada de intelegere fata de situatia prin care trece familia noastra si sa aveti in vedere inaltele standarde de deontologie profesionala pe care le apara si impune membrilor sai Clubul Roman de Presa", conchide scrisoarea Mihaelei Geoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Sulfina Barbu Geoana, #familii politicieni campanie, #Basescu Geoana soacra , #deputat