Deseuri aruncate pe langa lege

Marti, 08 August 2006, ora 11:11
1169 citiri

Potrivit unui Ordin semnat de ministrul mediului, Sulfina Barbu, sapte localitati din tara sunt exceptate de la respectarea unor prevederi legislative privind depozitarea deseurilor, informeaza NewsIn.

Astfel, pentru depozitarea deseurilor in localitatile respective, autorizatia de mediu nu este necesar sa contina mentiuni cum ar fi clasa depozitului, lista cu tipurile de deseuri sau cantitatea totala de deseuri care este autorizata sa fie depozitata. Un fleac, ar spune un cunoscut personaj de film.

Mai mult, operatorii depozitelor din cele sapte comune nu sunt obligati sa raporteze anual tipurile si cantitatile de deseuri eliminate si rezultatul programului de monitorizare. Nici autorizatia de gospodarire a apelor nu este 'obligatorie'.

Cele sapte localitati sunt: Ceru-Bacainit (Alba), Batrana, Bulzestii de Sus si Bunila (Hunedoara), Bogda si Brestovat (Timis) si Pardina (Tulcea).

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
Comentarii