Sulfina Barbu: A descoperit si domnul Crin Antonescu ca suntem in criza (Video)

Luni, 15 Noiembrie 2010, ora 11:45
1429 citiri
Sulfina Barbu: A descoperit si domnul Crin Antonescu ca suntem in criza (Video)
Foto: Antena3

Invitatia la consultarile initiate de Crin Antonescu pare sa imparta PD-L in doua tabere. In timp ce deputatul Sulfina Barbu spune ca democrat-liberalii ar putea sa arate o "deschidere spre dialog", liderul PD-L Emil Boc nu pare dornic sa cedeze.

Astfel, Sulfina Barbu a declarat luni, inainte de sedinta BPN, ca subiectul participarii la consultarile initiate de PNL nu este inchis ci urmeaza sa fie dezbatut si sa fie luata o pozitie oficiala in acest sens.

Sulfina Barbu a spus ca, in opinia sa, trebuie ca PD-L sa arate o "deschidere spre dialog" mai ales daca Opozitia se arata dornica sa eficientizeze activitatea parlamentara si sa permita adoptarea rapida a celor trei legi importante pentru continuarea acordului cu FMI, Legea salarizarii unitare, Legea Pensiilor si Legea bugetului pe 2011, dar si Legea Educatiei.

"Dar vad ca subiectul este altul, e legat de criza. A descoperit si domnul Crin Antonescu ca suntem in criza", a comentat ironic Sulfina Barbu inainte de intrarea la sedinta BPN.

In schimb, premierul Emil Boc a refuzat sa confirme sau sa infirme participarea PD-L la consultarile initiate de Crin Antonescu. "Domnul presedinte PNL Crin Antonescu a fost si este asteptat la intalnirea cu membrii coalitiei pentru a discuta atat probleme politice cat si legislative", este tot ce a spus Emil Boc inainte de intrarea la reuniunea conducerii democrat-liberale.

Crin Antonescu a anuntat saptamana trecuta ca invita la consultari luni, 15 noiembrie, toate partidele din Opozitie si de la Putere, cu exceptia UNPR.

#Sulfina Barbu PDL, #consultari Crin Antonescu , #PDL