Sulfina Barbu: Deputatii PDL isi aleg marti liderul de grup

Marti, 26 Martie 2013, ora 07:03
1680 citiri
Sulfina Barbu: Deputatii PDL isi aleg marti liderul de grup

Deputatii PDL isi vor alege marti liderul de grup, dupa ce acest post a ramas vacant prin plecarea lui Mihai Stanisoara la PNL, a declarat Sulfina Barbu, aratand ca la reuniunea parlamentarilor cu conducerea PDL mai multi deputati au cerut validarea ulterioara a alegerii in BPN.

"A fost o cerere din partea deputatilor sa organizeze alegerea liderului de grup la Camera Deputatilor. Ei au solicitat sa fie alegerea lor liderul de grup si ulterior cel ales sa fie validat de BPN. Maine (marti - n.r.), la ora 13.00, grupul parlamentar al PDL urmeaza sa-si aleaga liderul", a precizat Sulfina Barbu.

Potrivit acesteia, parlamentarii au discutat de asemenea cu conducerea PDL sa depuna doua motiuni simple la Camera Deputatilor, una pe tema metroului din Bucuresti, iar o alta legata de siguranta alimentelor, respectiv criza laptelui.

"Aceste motiuni sunt pregatite si urmeaza sa fie depuse la Parlament", a declarat Sulfina Barbu.

Ea a mai spus ca la intalnirea parlamentarilor democrat-liberali cu conducerea partidului, majoritatea a sustinut ca trebuie sa se uite ca a existat o competitie interna in PDL, iar Vasile Blaga a aratat ca nu-l mai intereseaza declaratiile care s-au facut pana acum si ca in viitor declaratiile trebuie sa fie impotriva USL si sa nu aduca prejudicii PDL.

"Domnul Blaga ne-a spus ca cea mai importanta tribuna pentru un partid de opozitie este Parlamentul", a adaugat Sulfina Barbu.

Ea a aratat ca la reuniunea deputatilor si senatorilor PDL au fost prezenti si parlamentari sustinatori ai motiunii Elenei Udrea, care nu au vorbit despre rezultatul alegerilor, ci despre activitatea grupurilor parlamentare.

"Au fost si parlamentari sustinatori ai doamnei Udrea - Lucian Bode, Florin Popescu, Ion Ariton, Eugen Tomac - care nu au abordat rezultatul alegerilor, ci au vorbit doar despre activitatea grupurilor parlamentare. Spre exemplu, domnul Bode a spus ce ar trebui imbunatatit la grupul PDL din Camera Deputatilor", a adaugat Sulfina Barbu.

Citeste si:
Meritocrație politică. Cine este blonda din PSD care a galopat prin funcții date de partid, specializată în ”shamanism”
Meritocrație politică. Cine este blonda din PSD care a galopat prin funcții date de partid, specializată în ”shamanism”
Înscrisă în PSD încă de la 16 ani, deputata Oana Gianina Bulai a făcut slalom prin mai multe funcții obținute pe linie de partid, fie că au venit de la social-democrați, ori PDL, fiind...
De ce guvernul Viktor Orban oprește investițiile în Transilvania pentru următorii doi ani
De ce guvernul Viktor Orban oprește investițiile în Transilvania pentru următorii doi ani
Guvernul Ungariei nu va mai lansa în următorii doi ani noi investiții transfrontaliere, adică în regiunile locuite de maghiari, printre acestea aflându-se și Transilvania, conform agenției...