Sulfina Barbu, despre greva USL: Visul lui Antonescu, sa chiuleasca si sa se laude cu asta

Miercuri, 01 Februarie 2012, ora 20:54
2245 citiri
Sulfina Barbu, despre greva USL: Visul lui Antonescu, sa chiuleasca si sa se laude cu asta
Foto: Arhiva

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, spune ca greva parlamentara initiata de USL este, de fapt, implinirea unui vis mai vechi al lui Crin Antonescu, care intotdeauna si-a dorit sa chiuleasca de la Senat, dar si sa se laude cu asta.

"Imediat ce au aparut protestele in strada, a inceput si competitia intre Ponta si Antonescu pentru a capitaliza politic nemultumirea oamenilor. Aceasta disperare ii impinge la actiuni lipsite de orice coerenta si, mult mai grav, care se joaca cu asteptarile cetatenilor.

Au zis ca cer sanctionarea Romaniei in Parlamentul European si apoi s-au razgandit.

Au zis ca-si dau demisia din Parlament, apoi nu si-au mai dat demisia, au spus ca fac greva parlamentara, dar azi au fost in Parlament pentru a-si apara functiile de conducere.

Greva parlamentara a Opozitiei este implinirea visului ascuns al lui Crin Antonescu, sa chiuleasca din Parlament si sa se poata lauda cu lucrul acesta", a declarat Sulfina Barbu intr-un interviu acordat pentru Ziare.com.

Sulfina Barbu: Audierea din PE - parca Voiculescu si-a deschis Antena 3 acolo - Interviu Ziare.com

Toti parlamentarii USL au fost de acord miercuri cu decizia conducerii USL de a se boicota lucrarile Senatului si Camerei Deputatilor pe perioada nedefinita, cu doua exceptii: social-democratii Victor Socaciu si Matei Bratianu, care s-au abtinut.

Parlamentarii USL au fost prezenti miercuri la prima sedinta a celor doua camere din noua sesiune parlamentara, pentru a-si prelua functiile in Birourile Permanente. Incepand de joi, acestia vor lipsi de la lucrarile in plen si de la comisii, urmand sa participe doar la eventuale voturi pentru motiuni de cenzura sau pentru desemnarea unui guvern de tehnocrati.

#Sulfina Barbu greva USL, #greva parlamentara, #Crin Antonescu chiul , #PDL