Sulfina Barbu, la Tv Ziare.com: Teo Trandafir a facut un gest de fronda

Miercuri, 16 Iunie 2010, ora 20:25
4562 citiri
Sulfina Barbu, la Tv Ziare.com: Teo Trandafir a facut un gest de fronda
Foto: Arhiva

Deputatul PD-L Sulfina Barbu, presedintele organizatiei de femei democrat-liberale, spune ca nu s-a luat inca o decizie in partid cu privire la excluderea celor cinci parlamentari care au votat motiunea de cenzura, dar situatia fiecaruia in parte va fi decisa luni, dupa audierea lor.

"A discutat in principiu in grupurile parlamentare si am decis sa ne intalnim luni cu totii si sa analizam fiecare caz in parte. Nu e o decizie usoara, trebuie sa analizam atent si sa se faca distinctie intre diferitele cazuri", a declarat Sulfina Barbu intr-o emisiune la TV Ziare.com in care a discutat in direct cu cititorii.

Ca si colegii sai de partid care au comentat gesturile de fronda facute de Teo Trandafir in momentul votului, Sulfina Barbu s-a aratat foarte deranjata de comportamentul proaspatului deputat PD-L, mai ales ca "doamna Teo Trandafir nu a venit niciodata in grupul parlamentar sa spuna ca o deranjeaza aceste masuri, ca este impotriva lor si vrea solutii alternative.

Gestul sau a deranjat foarte mult, mai ales ca a avut si un gest de fronda fata de presedintele partidului, premierul Emil Boc, cand a aratat ostentativ ca a votat impotriva guvernului si a imbratisat-o pe doamna Aura Vasile, vicelider al grupului PSD".

Sulfina Barbu s-a aratat dezamagita de atitudinea lui Teo Trandafir care "nu e un politician cu experienta dar a lucrat in echipe, la televiziune, si stie ca alaturi de echipa trebuie sa fii si la bine si la greu".

De asemenea, aceasta a precizat ca fiecare membru de partid are dreptul la opinie, dar deciziile se iau de catre majoritate, iar apoi trebuie respectate de toti.

"Oricum, deciziile nu se iau sub impulsul sentimentelor. Trebuie sa discutam cu fiecare, sa ascultam motivatia lor si pe urma sa luam o decizie", a precizat Sulfina Barbu, respingand ipoteza potrivit careia PD-L ar sovai sa ii excluda pe cei cinci parlamentari care au votat motiunea de cenzura de teama ca vor pierde influenta in Parlament.

"Cu cinci in plus sau in minus nu este o modificare de forte, ramane acelasi echilibru pe arcul guvernamental".

Pe de alta parte, Sulfina Barbu a subliniat ca PD-L va continua sa atraga in randurile sale oameni din zona societatii civile.

"Primenirea clasei politice nu se poate intampla decat asa, dar sigur ca poti sa dai si rateuri", a facut aceasta referire din nou la cazul Teo Trandafir, care, in opinia sa, va trebui sa vina in fata colegilor din PD-L si "sa explice acele gesturi care nu ii fac cinste".

"Sigur ca luam in calcul si sa ramana, dar cine nu doreste sa faca parte dintr-o echipa si nu doreste sa mearga mai departe este liber sa plece. Este important sa ascultam argumentele pe care le aduce luni", a conchis Sulfina Barbu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Teo Trandafir, #Sulfina Barbu, #excluderi PDL, #motiune cenzura , #PDL
Comentarii
C
Cronos
rank 3
Teo nu a surprins prin faptul ca a votat motiunea (optiune declarata cu citeva zile inainte de ziua votului) ci prin atitudinea sa