Sulfina Barbu: Nu vom sustine orice nominalizare facuta de presedinte

Miercuri, 14 Octombrie 2009, ora 12:30
1852 citiri

Purtatorul de cuvant al PD-L, Sulfina Barbu, a declarat ca democrat-liberalii isi vor pastra propunerea - pe premierul Emil Boc - dar ca vor sustine orice alta varianta insa doar in conditiile in care asigura iesirea Romaniei din cele doua crize, economica si politica.

"Domnul presedinte a luat act de propunerea PD-L, dar in acest moment este posibil ca propunerea PD-L sa nu rezolve in totalitate crizele din Romania. PD-L va sustine acea propunere care va rezolva cele doua crize, PD-L isi doreste ca aceste crize sa dureze cat mai putin", a spus Sulfina Barbu la Realitatea Fm.

Ea a subliniat, insa, ca nu vor sustine orice propunere ce va veni de la Traian Basescu.

"Nu vom sustine orice nominalizare a presedintelui, ci o nominalizare care vine cu solutii rationale si cu solutii care sa fie sustinute si prin fapte", a mai spus democrat-liberala.

Cat despre variantele vehiculate in presa: Klaus Iohannis si Alexandrina Gatej, Barbu spune ca nu a reflectat foarte mult asupra acestor propuneri.

"Nu am discutat daca Iohannis este o solutie, este o propunere a unui partid si s-ar putea sa fie si a PSD-ului. Este un bun administrator, nu cunosc competentele domnului primar Klaus Iohannis in domeniul economic, din acest punct de vedere am semne de intrebare, eu personal.

Stiu ca este un bun administrator in ceea ce priveste administratia locala. Din ceea ce stiu despre doamna Gatej are competente de necontestat in domeniul economic, nu stiu in domeniul administrativ. Dar intre Traian Basescu si PD-L nu s-a discutat despre aceasta propunere", a mai spus Sulfina Barbu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sulfina Barbu PDL, #propunere premier Emil Boc PDL, #propunere premier Traian Basescu, #Guvernul Boc a cazut , #PDL