Sulfina Barbu: Robert Negoita e un primar periculos la propriu

Miercuri, 03 Octombrie 2012, ora 21:43
2775 citiri
Sulfina Barbu: Robert Negoita e un primar periculos la propriu
Foto: Arhiva

Sulfina Barbu, vicepresedinte al PDL si deputat intr-un colegiu din sectorul 3 al Capitalei, spune ca noul primar de sector, Robert Negoita (PSD), este periculos "in sensul propriu", iresponsabil si lipsit de scrupule.

Intr-un comunicat remis Ziare.com, deputatul PDL ii cere primarului social-democrat "sa explice public cetatenilor care este partea sa de vinovatie" in cazul incendiului produs marti in ansamblul rezidential construit de Robert Negoita in localitatea Popesti Leordeni si stins de pompieri cu intarziere.

Incendiu devastator intr-un bloc din Bucuresti - cod rosu la ISU (Video)

"Incidentul dramatic de ieri si toate informatiile care au iesit la suprafata arata ca din pacate sectorul 3 este acum condus de o persoana lipsita de scrupule, certata cu legea si total iresponsabila.

Robert Negoita nu conduce afaceri, ci doar a dat un tun imobiliar, in care de dragul banilor a pus in pericol viata si bunurile locatarilor. In plus, omul care acum reprezinta administratia locala, a incalcat legea, a construit ilegal fara sa aiba toate avizele si aprobarile necesare", arata Sulfina Barbu in comunicatul de presa.

In context, vicepresedintele PDL le reaminteste locuitorilor din sectorul 3 ca noul primar, ales in 10 iunie, este acuzat si de "implicare in dosare penale de prostitutie, evaziune fiscala si diploma obtinuta la o facultate anchetata penal".

Politicieni care au absolvit Universitatea Bioterra, unde licenta se cumpara cu 1.000 de euro

"Vedem acum ca Robert Negoita este un primar periculos, in sensul propriu al cuvantului, pentru siguranta cetatenilor din sectorul 3", conchide Sulfina Barbu.

Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, la etajul 11 al unui bloc dintr-un complex rezidential al fratilor Robert si Ionut Negoita aflat in sudul Capitalei, flacarile cuprinzand o suprafata de aproximativ 400 de metri.

Pompierii de la ISU au ramas fara apa, nereusind sa potoleasca flacarile. Prefectul de Ilfov a declarat la Romania TV ca cladirea nu are autorizatie de la ISU, in zona neexistand hidranti destui.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sulfina Barbu Negoita periculos, #Sulfina primar Negoita periculos , #PDL