Tamas Sandor (UDMR), seful Consiliului Judetean Covasna, despre "nesupunerea civica": "In prima faza, iesim in strada fara arme. Apoi o sa vedem".

Sursa: Gandul
Miercuri, 15 Iunie 2011, ora 00:18
245 citiri
UPDATE 22.12 La cateva ore dupa declaratia data pentru gandul, Tamas Sandor a revenit cu o noua declaratie, transmisa de agentia Mediafax. Seful C.J. Covasna a reiterat faptul ca formatiunea sa va apela la nesupunere civica, dar a subliniat ca nu a folosit si nici nu i-a trecut prin cap sa foloseasca cuvantul "arme". Potrivit agentiei citate, Tamas Sandor a subliniat ca nici macar in gluma nu a folosit si nici nu le-ar trece prin cap, nici lui, nici altor membri UDMR sa foloseasca sintagme de ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.