Poliția, parodiată de un recidivist beat, îmbrăcat în uniformă. "Să se mai mire cineva că polițiștii sunt bătuți când se duc la acțiuni" VIDEO

Marti, 16 August 2022, ora 09:38
3304 citiri
Poliția, parodiată de un recidivist beat, îmbrăcat în uniformă. "Să se mai mire cineva că polițiștii sunt bătuți când se duc la acțiuni" VIDEO
Tânărul beat îmbrăcat în uniformă FOTO vremeanoua.ro

Câțiva tineri din Huși au parodiat Poliția într-o filmare postată pe TikTok.

Videoclipul care îl are în prim plan pe Marcel, un recidivist eliberat recent din închisoare, a devenit viral pe internet.

Unii s-au amuzat copios, alții au remarcat că individul poartă o haină cu însemne autentice ale Poliției Române.

„Să se mai mire cineva că polițiștii sunt bătuți când se duc la acțiuni sau că nu mai sunt luați în serios, dacă haina statului, altădată un reper de seriozitate, a ajuns acum motiv de râs”, a comentat unul dintre cei care au văzut filmarea.

„Nu mai știți de glumă? Felicitări băieților care au făcut TikTok-ul. Este, până la urmă, un pamflet. Avem nevoie de umor, să facem față acestei vieți”, au spus alții.

„Bravo! Foarte tare clip! Marcel, poate vii sectorist la noi în cartier, că ai șanse să ajungi polițistul anului! Foarte tare clipul, bravo”, au reacționat unii.

„Niciodată să nu spui niciodată! Nu am crezut că Marcel, care a făcut închisoare pentru ultraj, pentru că a sărit la bătaie la polițiști, să se facă acum chiar polițist. Bravo! Asta înseamnă ambiție și determinare! Felicitări, Marcele! Siguranță și încredere”.

"Nimic amuzant în acest filmuleț"

„Nu găsesc nimic amuzant în acest filmuleț. Dacă mă uit bine, haina asta este chiar haină de polițist, iar aici mi se pare că se ia în râs Poliția Română. Nu mai spuneți că sunt bătrân și că poate nu știu eu glumele de pe internet, pentru că mă mai uit și eu la știri și văd cum polițiștii sunt bătuți pe la intervenții, sunt luați în derâdere și nu mai au autoritatea de altădată. Cauza? Iată, asemenea glume care făcute azi, mâine, începe să dea impresia tinerilor că Poliția e de caterincă. Dacă e bine așa, asta este, eu mi-am spus părerea”.

„Păreri comuniste, doar atât. Ce vreți, să fie anchetați niște puști că au făcut un clip pe TikTok sau ce vreți? Păi așa, trebuie să fie arestat și Roby din Las Fierbinți. Cred că și Garcea de la Vacanța Mare trebuie adus la anchetă. Părerea mea este, domnule Adrian, că trebuie să vă dați cu lumea tânără, nu cu comuniștii”, a ținut să îi răspundă un tânăr.

Marcel, un pasionat de uniforme

Marcel Gheorghiu, individul de 30 de ani, este cunoscut la nivel local pentru pasiunea sa pentru uniformele unor instituții.

Acesta a mai sustras o uniformă de la SMURD, una de la pompieri, dar și un halat de doctor.

S-a pozat cu fiecare haină în parte și a postat totul pe internet.

Întrebați atunci dacă bărbatul a comis vreo ilegalitate în această situație, reprezentanții IPJ Vaslui au lămurit aspectul și au spus că nu e vorba despre vreo uzurpare de calități oficiale, dacă Marcel nu s-a folosit de acele haine ca să comită înfracțiuni, scrie vremeanoua.ro.

Citește și:
Judecătorii i-au recomandat oficial unui poliţist să urmeze cursuri de caligrafie pentru că avea un scris greu de descifrat
Judecătorii i-au recomandat oficial unui poliţist să urmeze cursuri de caligrafie pentru că avea un scris greu de descifrat
Judecătorii din Pașcani i-au recomandat oficial unui poliţist să urmeze cursuri de caligrafie, după ce unul dintre procesele verbale completate de acesta a fost atacat de contravenient pe...
Tânărul care a murit în teribilul accident de la Cluj-Napoca ar fi pierdut mulți bani la jocurile de noroc VIDEO
Tânărul care a murit în teribilul accident de la Cluj-Napoca ar fi pierdut mulți bani la jocurile de noroc VIDEO
Tânărul în vârstă de 25 de ani care a decedat în accidentul produs duminică dimineață pe o stradă din Cluj-Napoca ar fi pierdut o sumă mare de bani la jocurile de noroc. "Băiatul a...