Lacrimi de fericire. Alexia, tânăra căreia medicii i-au replantat brațele după accidentul de autocar, a ajuns acasă VIDEO

Autor: N.G.
Duminica, 01 Ianuarie 2023, ora 16:27
3277 citiri
Lacrimi de fericire. Alexia, tânăra căreia medicii i-au replantat brațele după accidentul de autocar, a ajuns acasă VIDEO
Alexia a ajuns acasă FOTO captură video monitorulbt.ro

Alexia, fata căreia i-au fost amputate braţele după cumplitul accident de autocar de la Paşcani, a ajuns acasă. Cu lacrimi de fericire, Alexia a petrecut Anul Nou alături de familie.

“Am o stare de liniște. Mult mai bine decât a fost la spital. Dar și acolo a fost plăcut. Atmosfera a fost făcută frumos cu ajutorul doctorilor. Mă simt fericită. Este foarte plăcut. Mă emoționez să-i văd pe toți. Am simțit bucurie când am venit acasă”, a spus emoționată Alexia, potrivit monitorulbt.ro.

Părinții, fratele și bunicii Alexiei, au așteptat-o cu emoție acasă pentru a petrece sărbătorile.

„Eu cu Alexia de fiecare dată am fost fericiți. Și pe drum și la spital. Tata se mai emoționa. Am așteptat momentul ăsta”, a declarat Eric, fratele Alexiei.

Sursa video: monitorulbt.ro

Medicul care a coordonat intervențiile chirurgicale realizate în cazul Alexiei, dr. Sidonia Susanu, spune că aceasta a fost sigura replantare bilaterală de brațe realizată vreodată în Europa.

”După un număr de 7 intervenții chirurgicale, cumulând mai bine de 50 de ore, echipa noastră a realizat singură replantare bilaterală de brațe raportată la nivelul Europei vreodată, și a doua din lume”, a transmis medicul din Iași.

#tanara, #Botosani, #maini, #operatie, #replantare , #spital