Operațiunea de căutare a studentei din Sibiu, încheiată fără succes. Angelika Maurer a dispărut în urmă cu o lună

Sambata, 11 Martie 2023, ora 16:36
2369 citiri
Operațiunea de căutare a studentei din Sibiu, încheiată fără succes. Angelika Maurer a dispărut în urmă cu o lună
Angelika Claudia Maurer a dispărut în urmă cu o lună de zile

Noua operaţiune de căutare a tinerei care a dispărut de o lună, la Sibiu, s-a încheiat, sâmbătă după-amiază, nefiind găsite obiecte sau alte indicii care să lămurească situaţia.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, acţiunea de căutare a tinerei s-a încheiat în jurul orei 14:30, după ce zona aflată în atenţie a fost periată în totalitate.

”Din păcate, tânăra nu a fost găsită şi nici nu au fost descoperite obiecte sau alte indicii care să lămurească situaţia acesteia. Facem precizarea că poliţiştii sibieni continuă cercetările, inclusiv prin căutări în teren, astfel încât să fie obţinute şi analizate cât mai multe informaţii care pot conduce la găsirea Angelikăi”, a precizat sursa citată.

Autorităţile din Sibiu au organizat, sâmbătă, o nouă operaţiune de amploare pentru căutarea studentei din Braşov care a dispărut de o lună. Ultima acţiune, la care au participat sute de persoane, nu a dat niciun rezultat.

Acţiunile de căutare s-au desfăşurat în Pădurea Dumbrava, în altă zonă decât cea în care s-au făcut până acum. La operaţiune au participat poliţişti din cadrul I.P.J Sibiu, din structura de Investigaţii Criminale şi echipa canină şi 40 de voluntari din cadrul Clubului de câini utilitari cu autoturisme de teren 4x4.

Anterior, poliţiştii au făcut cercetări amănunţite şi au publicat inclusiv imagini din ziua dispariţiei tinerei, fără ca ancheta să aibă vreun rezultat până în prezent.

Dispariţia tinerei Angelika Claudia Maurer (25 de ani), care este din Braşov, dar studiază la Sibiu, a fost semnalată în 15 februarie, după ce, din 8 februarie, nu a mai putut fi contactată de către rude şi cei apropiaţi.

Român dispărut misterios pe un aeroport din Italia. De 4 zile nimeni nu mai știe nimic despre el. Apelul familiei
Român dispărut misterios pe un aeroport din Italia. De 4 zile nimeni nu mai știe nimic despre el. Apelul familiei
Un român, în vârstă de 28 de ani, a dispărut pe Aeroportul din Fiumicino, de lângă capitala Italiei. Gabriel Crișan a fost văzut pentru ultima ora în urmă cu patru zile, în data de 21...
Tânăr de 19 ani dispărut de două săptămâni. Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi
Tânăr de 19 ani dispărut de două săptămâni. Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi
Un tânăr în vârstă de 19 ani din judeţul Ialomiţa, care a plecat în urmă cu două săptămâni de la o adresă din localitatea ilfoveană Chiajna, este căutat de familie şi poliţişti....
#tanara, #Sibiu, #cautare, #disparitie, #Angelika Claudia Maurer , #disparitie
  1. Două țări NATO anunță că trimit de urgență 14 tancuri Leopard în Ucraina. Când vor ajunge blindatele
  2. Băncile străine ar putea primi permisiunea de a deschide sucursale în Rusia. Cu ce ajută Moscova această mutare strategică
  3. Investiții de 13 miliarde de lei în spitale noi sau modernizarea celor vechi. Rafila: ”Cel mai important apel de proiecte în sănătate”
  4. Român dispărut misterios pe un aeroport din Italia. De 4 zile nimeni nu mai știe nimic despre el. Apelul familiei
  5. NATO despre resturile de drone rusești căzute în România: Nu sunt informații care ”să indice vreun atac intenționat al Rusiei”
  6. Jennifer Aniston, critici dure la adresa lui JD Vance, omul ales de Trump ca vicepreședinte. Ce a iritat-o pe celebra actriță din serialul Friends
  7. 42 de centre de plasament vor fi desființate până la sfârșitul anului
  8. Alstom încă nu a livrat trenurile pentru M5 Drumul Taberei. Întârzierile costă zeci de milioane de euro
  9. Netanyahu, contestat la el acasă. Familiile ostaticilor captivi încă în Gaza îl acuză de sabotaj. Care este motivul
  10. În plin sezon estival, CNAIR închide temporar Autostrada Soarelui. Unde se vor aplica restricțiile