O tânără vrea un copil cu bărbatul care e mai mare cu 13 ani decât bunicul ei. Diferență uriașă de vârstă între cei doi

Miercuri, 08 Februarie 2023, ora 06:30
10366 citiri
O tânără vrea un copil cu bărbatul care e mai mare cu 13 ani decât bunicul ei. Diferență uriașă de vârstă între cei doi
Cei doi soți sunt despărțiți de 61 de ani FOTO captura tik tok

O femeie care este cu 61 de ani mai tânără decât soțul ei a dezvăluit planurile sale de a întemeia o familie, în ciuda faptului că acesta este mai bătrân decât bunicul ei.

Născută în Mississippi, Miracle Pogue, în vârstă de 24 de ani, și-a cunoscut soțul, Charles Pogue, în vârstă de 85 de ani, pe când lucra la o spălătorie. De atunci, cei doi s-au îndrăgostit și, în cele din urmă, s-au căsătorit.

Este o relație care i-a șocat pe unii oameni, chiar și pe membrii propriei sale familii.

Dar cuplului nu-i pasă de ceea ce ar putea spune cineva despre relația lor - insistând că Charles nu este un "sugar daddy". Ei și-au pus în cap să aibă o familie și au început să cerceteze opțiunile de fertilizare in vitro.

Charles nu are copii, așa că ar putea fi tată pentru prima dată la 86 dde ani.

Miracle spune că mama ei, Tamika Phillips, în vârstă de 45 de ani, și bunicul ei, Joe Brown, în vârstă de 72 de ani, nu au nicio problemă cu diferența uriașă de vârstă. Ba mai mult, ei au fost încântați să vadă cât de fericit o face soțul ei mult mai în vârstă.

Tatăl, în schimb, Kareem Phillips, 47 de ani, a fost mai puțin încântat de relația fiicei sale, dar s-a împăcat relativ repede cu ideea.

Cei doi insistă că vârsta nu a fost niciodată un factor perturbator între ei, iar ea îl descrie pe Charles ca fiind "cavalerul ei în armură strălucitoare", în vreme ce acesta susține că ziua nunții lor a fost, "cea mai frumoasă zi din viața".

"Ceea ce spun oamenii în online nu contează, noi îi lăsăm să vorbească. Suntem foarte fericiți împreună. Abia așteptăm să ne întemeiem o familie", a spus Miracle.

"Oamenii spuneau că mă folosesc de Charles, că el nu știe ce se întâmplă și că ar trebui să-mi fie rușine. Dar este alegerea mea să fiu cu el și mă face să mă simt bine că el mă alege pe mine. Îmi plac sfaturile lui. Este pașnic, este atât de relaxat, nu vrea să se certe. Îmi place să îi ascult poveștile", a punctat Miracle conform The Sun.

@toomuchhottea Miracle 24, and Charles 85 are married and plans to create a family! ❤ #foryou #viral ♬ Let's Get Married (feat. Run) (ReMarqable Remix) - Jagged Edge

#tanara, #sot mai mare, #copil familie, #diferenta uriasa, #varsta, #bunic , #stiri magazin