O româncă a fost condamnată la 20 de ani închisoare pentru că a plătit doi bărbați să-l ucidă pe soțul italian. I-au înfipt o ţeavă metalică în cap şi l-au lăsat într-o baltă de sânge

Marti, 05 Aprilie 2022, ora 13:52
2776 citiri
O româncă a fost condamnată la 20 de ani închisoare pentru că a plătit doi bărbați să-l ucidă pe soțul italian. I-au înfipt o ţeavă metalică în cap şi l-au lăsat într-o baltă de sânge
Anchetă la locul unei crime FOTO Pexels.com

Curtea de Apel Galaţi a condamnat-o definitiv pe Nicoleta Postolici, în vârstă de 32 de ani, la 20 de ani de închisoare pentru instigare la omor calificat.

Aceeași pedeapsă a primit-o și amantul acesteia, George Andrei Huţănaşu, de 22 de ani, pentru omor calificat.

Al doilea complice, Adrian Bogdan Chirvăsuţă, a primit 10 ani de închisoare tot pentru omor calificat.

Decizia instanţei a fost pronunţată la 3 martie.

Nicoleta Postolici şi Mario Monaco, un italian de 64 de ani, erau împreună de 12 ani, de când ea avea 19 ani.

Italianul încasase în 2011 de la o societate de asigurări peste 100.000 de euro, potrivit anchetatorilor. După aproximativ un an s-a căsătorit cu Nicoleta Postolici, dar cei doi au convenit pentru regimul separaţiei de bunuri.

În vara anului 2019, Nicoleta Postolici şi-a făcut un amant de 21 de ani în localitatea ei natală Buciumeni, Galaţi, unde locuia de ceva timp cu italianul. De atunci, femeia încercat să scape de soţul pentru a rămâne cu amantul.

Tânăra a vorbit cu mai multe persoane din sat, cărora le-a promis sume între 2.500 şi 7.000 de lei ca să îi ucidă soţul.

Atât ea, cât şi amantul au început să poarte negocieri cu mai multe persoane, să îi ajute la „grăbirea sfârşitului unui italian care oricum era pe moarte, contra unei sume de bani”.

În cele din urmă, amantul său de 21 de ani, George Andrei Huţănaşu, şi un alt bărbat, Adrian Bogdan Chirvăsuţă, au fost de acord să îl omoare pe italian pentru 2.500 de lei.

În ziua crimei, Nicoleta Postolici şi-a provocat soţul să o lovească, intrând într-un conflict cu el. Bărbatul era băut și a lovit-o cu pumnul în zona nasului şi a tâmplei.

Tânăra a fugit imediat la părinţii ei pentru a-şi asigura alibiul, după ce în prealabil şi-a anunţat amantul şi pe complicele lui că soţul ei este singur acasă şi e beat.

Cei doi au dat buzna peste italian şi l-au bătut cu pumnii şi picioarele, iar apoi i-au înfipt o ţeavă metalică în cap şi l-au lăsat într-o baltă de sânge.

Au fugit, iar Nicoleta Postolici a revenit acasă şi a anunţat Ambulanţa, dar rănile soţului ei erau prea grave, astfel că a murit la spital, scrie adevarul.ro.

În seara aceleaşi zile, criminalii şi-au primit răsplata, cei 2.500 de lei promişi. Poliţiştii i-au ridicat pe amândoi de la domiciliu, iar asupra lor au găsit şi banii.

Ulterior, a fost reţinută şi Nicoleta Postolici. În faţa anchetatorilor, cei doi bărbaţi au spus că au vrut să îi aplice italianului doar o corecţie, nu să îl omoare.

Ulterior, la proces niciunul dintre cei trei nu a mai făcut declaraţii.

Eveniment Quarterly Report

O femeie a murit, după ce a fost stropită cu benzină de soţul ei, care apoi i-a dat foc
O femeie a murit, după ce a fost stropită cu benzină de soţul ei, care apoi i-a dat foc
O femeie din Timişoara a murit, după ce soţul ei a stropit-o cu benzină şi apoi i-a dat foc, în urma unui conflict. Bărbatul iniţial nu şi-a recunoscut fapta, însă după ce soţia lui...
Un bărbat a fost arestat în legătură cu moartea lui 2Pac. Rapperul a fost ucis în urmă cu aproape 30 de ani
Un bărbat a fost arestat în legătură cu moartea lui 2Pac. Rapperul a fost ucis în urmă cu aproape 30 de ani
Poliţia din Las Vegas a arestat un bărbat în legătură cu uciderea rapperului Tupac Shakur, în urmă cu aproape trei decenii, relatează bbc.com. Tupac Shakur, legendă a hip-hop-ului, a...
#tanara, #condamnata inchisoare, #barbati, #platiti, #crima, #sot, #italian , #politie